Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ματαιώνονται οι εξετάσεις υπόψηφιων οδηγών

H Γενική Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αττικής ενημερώνει ότι λόγω της πιθανής συμμετοχής των υπαλλήλων στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19 Oκτωβρίου και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου:

•Δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών δικύκλων και αυτοκινήτων, καθώς και οι θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων οδηγών Ε.Δ.Χ. (ΤΑΧΙ) για την περιοχή ευθύνης της Περιφέρειας Αττικής
•Οι υποψήφιοι που επρόκειτο να εξεταστούν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, μπορούν να προγραμματιστούν τις επόμενες, ανάλογα και με τις δυνατότητες της Υπηρεσίας σε εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς περιορισμό.
•Τα μη εκπρόθεσμα οχήματα, που έχουν προγραμματιστεί για τεχνικό έλεγχο στις 19/10/2011 και 20/10/2011 στα τμήματα ΚΤΕΟ (Χολαργού, Ελληνικού, Αναβύσσου, Μάνδρας και Μεγάρων), να γίνονται δεκτά για τεχνικό έλεγχο στα ως άνω ΚΤΕΟ μέχρι και την Παρασκευή 04/11/2011.
•Η ισχύς των δελτίων τεχνικού ελέγχου οχημάτων χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, που λήγουν την Τετάρτη 19/10/2011 και την Πέμπτη 20/10/2011, να παραταθεί μέχρι και την Παρασκευή 04/11/2011.
•Κατά τα λοιπά θα ισχύουν οι διατάξεις περί αποκλίσεων και προστίμων.
 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ