Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινούν οι εργασίες για την

κατασκευή του υπόγειου παρκινγκ

Από την Παρασκευή 1 Ιουλίου το υπαίθριο Δημοτικό Παρκινγκ Κηφισιάς στην Πλατεία Πλατάνου, διέκοψε τη λειτουργία του γιατί ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή του υπόγειου Παρκινγκ.

Ο Δήμος Κηφισιάς μετά την απόφαση του υφυπουργού Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Ρήγα, η οποία δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ότι εγκρίθηκε η υπαγωγή στον αναπτυξιακό νόμο της επιχείρησης «Σταθμός Αυτοκινήτων Πλ. Πλατάνου Κηφισιάς Ανώνυμη Εταιρεία Παραχώρησης» και με διακριτικό τίτλο «ΑΛΣΟΣ PARKING A.E.» έπρεπε άμεσα να παραδώσει το χώρο στον εργολάβο για να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του έργου.
Ο χώρος στάθμευσης θα κατασκευαστεί σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου Κηφισιάς και θα ανακουφίσει σημαντικά τη λειτουργία του ιστορικού κέντρου της πόλης. Το έργο αποτελείται από πέντε υπόγεια επίπεδα συνολικής χωρητικότητας 624 θέσεων και προβλέπεται να κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές ενώ θα είναι απόλυτα προσβάσιμο στα ΑΜΕΑ. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην υπέργεια επιφάνεια στην οποία έχει προβλεφθεί η κατασκευή πάρκου με υψηλότατο ποσοστό έκτασης πρασίνου.
Η κατασκευή του Υπόγειου Παρκινγκ σύμφωνα με την εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 20 μήνες.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ