Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ποικίλο Όρος

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτοψία από τους εθελοντές πολιτικής

προστασίας και το Δήμο Περιστερίου

Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας της Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α., συμμετείχαν το Σάββατο 16 Απριλίου σε κοινή επίσκεψη – αυτοψία στο Ποικίλο Όρος Εθελοντών και Δήμου Περιστερίου, προκειμένου να διαπιστωθούν από κοντά τόσο οι εδαφολογικές ιδιαιτερότητες της περιοχής όσο και τα προβλήματα που υπάρχουν, ιδιαίτερα τώρα που είμαστε λίγο πριν από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου για το έτος 2011.

Επικεφαλής της αυτοψίας ήταν ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την Πολιτική Προστασία, Αντιστράτηγος της Π.Υ. ε.α. κ. Στέλιος Κανέλλος με τη βοήθεια του Προϊστάμενου του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου κ. Πέτρο Σιαμάντη.
Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας με την πολύτιμη βοήθεια της Λέσχης Περιστερίου «4Χ4» με ειδικά διασκευασμένα Τζίπ αλλά και ένα όχημα από τον Δήμο Περιστερίου διέσχισαν όλο τον ορεινό όγκο, εντόπισαν και είδαν από κοντά, τις δεξαμενές πυρασφάλειας του Δήμου και του ΑΣΔΑ, ενώ περπάτησαν και στα μονοπάτια προκειμένου να εξοικειωθούν στην ευρύτερη περιοχή.
Στην αυτοψία συμμετείχαν ο επικεφαλής των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας της Μ.Κ.Ο. ΚΙ.ΠΟ.Δ.Α. κ. Παναγιώτης Μαργαρώνης, ο Πρόεδρος της Λέσχης «4Χ4» Περιστερίου κ. Αθανάσιος Λασκούδης μαζί με το μέλος της λέσχης Ευάγγελο Γάσπαρη, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Π.  κ. Αθηνόδωρος  Χατζηπαναγιώτου και ο εκπρόσωπος της Ε.ΔΑΣ.Α κ. Γεώργιος Νικολακάκης.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ