Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Επισκευαστικές εργασίες στο Λύκειο

Στα πλαίσια των συντηρήσεων των σχολικών κτιρίων της Μεταμόρφωσης, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχώρησαν σε εργασίες ανακατασκευής αιθουσών διδασκαλίας και κοινόχρηστων χώρων, εργασίες επισκευών υγρομονώσεων σε δώματα (ταράτσες) και τοίχους, εργασίες τοποθέτησης  πλακιδίων δαπέδου, καθώς επίσης και αισθητικές επεμβάσεις (σοβάτισμα, βάψιμο,) στο Ενιαίο Λύκειο Μεταμόρφωσης.

“Είναι σε όλους γνωστό ότι το επισκευαστικό αυτό έργο ήταν υψίστης αναγκαιότητας και αμέσου προτεραιότητας, δεδομένου ότι τα τελευταία 4 χρόνια δεν πραγματοποιήθηκαν τέτοιου είδους εργασίες με αποτέλεσμα αυξημένοι κίνδυνοι να απειλούν την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών” επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου.
Συγκεκριμένα, έγιναν οι παρακάτω εργασίες αποκατάστασης:
– Επισκευές σε οροφές, τοίχους και πατώματα
– Υγρομόνωση ταράτσας
– Επισκευές και υγρομονώσεις  σωληνώσεων
– Ανακατασκευή της αίθουσας επιστημών
– Τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου
– Επισκευές και βάψιμο τοίχων και δαπέδων
Ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Αθλητισμού κ. Φώτης Παπαδόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: “οι εργασίες θα ολοκληρωθούν τάχιστα και με μηδαμινό κόστος για το Δήμο. Στην προσπάθεια μας για τη διασφάλιση του δημοσίου χρήματος αποφασίστηκε να ανατεθεί η εκτέλεση των εργασιών σε συνεργείο του Δήμου μας και όχι σε εργολαβική εταιρία όπως συνηθιζόταν εξοικονομώντας τουλάχιστον 100.000 ευρώ”. Τέλος, σημείωσε ότι “ανεξάρτητα από την συνολική δαπάνη κανείς και για κανένα λόγο δεν μπορεί να παίζει με την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας, αυτή είναι η αδιαπραγμάτευτη αλήθεια και θέση όλων μας”.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ