Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επί ποδός πολέμου για το Παλαί

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση των Δημάρχων Γαλατσίου,

Νέας Ιωνίας και Ψυχικού

Έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις είναι ο Δήμος και οι φορείς του Γαλατσίου μετά τις τελευταίες εξελίξεις για το Παλαί Γαλατσίου και την προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεμπλοκαριστεί η υπόθεση ανέγερσης του εμπορικού κέντρου μέσω του λεγόμενου “fast track”.

Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ο Δήμαρχος Γαλατσίου, κ. Κυριάκος Τσίρος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Νέας Ιωνίας, κ. Ηρακλή Γκότση αλλά και τον Δήμαρχο Φιλοθέης –Ψυχικού, κ. Παντελή Ξυριδάκη στο Δημαρχείο Γαλατσίου για να συζητήσουν  τις τελευταίες εξελίξεις για το κλειστό γυμναστήριο και να αποφασίσουν από κοινού για τις ενέργειες των δήμων τους. Κοινή απόφαση των δημάρχων ήταν η συνέχιση του αγώνα για τη μη εμπορευματοποίηση του Παλαί ώστε να αξιοποιηθεί ως χώρος αθλητισμού και πολιτισμού. Ειδικότερα, τόνισαν ότι θα προχωρήσουν άμεσα στην επικαιροποίηση των παλαιότερων ψηφισμάτων των δημοτικών συμβουλίων, στα οποία αναφέρονται αναλυτικά οι λόγοι για τη μη εμπορευματοποίηση του Παλαί. Οι Δήμαρχοι Φιλοθέης – Ψυχικού και Νέας Ιωνίας δήλωσαν ότι συμπαρίστανται στον αγώνα του δημάρχου Γαλατσίου για τη διατήρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου ως τόπο άθλησης και ψυχαγωγίας των κατοίκων και των τριών πόλεων.
Το θέμα συζητήθηκε και σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γαλατσίου το βράδυ της ίδιας ημέρας όπου Δημοτική Αρχή, παρατάξεις και φορείς τάχθηκαν και πάλι κατά της μετατροπής του Παλαί σε εμπορικό κέντρο και προανήγγειλαν δυναμικές κινητοποιήσεις για να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Ιωνίας με τη συμπολίτευση, κ. Γιάννης Γλυνός που εξέφρασε τη συμπαράσταση του Δήμου στον αγώνα του Δήμου και των φορέων του Γαλατσίου.   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ