Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Όλα στην… φόρα από τον Παντσερί για το Qatar Gate – Αυτούς «έδωσε» – Τι συμβαίνει με την Εύα Καϊλή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αντόνιο Παντσερί ξεκίνησε να «κελαηδάει» και πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται ότι θα αποκαλύψει πράγματα αλλά και πρόσωπα που δεν έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για το σκάνδαλο Qatar Gate που εμπλέκεται και η Εύα Καϊλή, η οποία παραμένει στη φυλακή.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο πρώην ευρωβουλευτής, Αντόνιο Παντσέρι, έχει ήδη αποκαλύψει επαρκή στοιχεία για το Qatar Gate κι έτσι ο ρόλος των δύο γυναικών (της γυναίκας του και της κόρης του) στην υπόθεση έπαψε να θεωρείται κύριας σημασίας.

Προς το παρόν , οι δύο γυναίκες, βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία, αλλά δεν αποκλείεται η Εισαγγελία των Βρυξελλών να αποσύρει το αίτημα έκδοσής τους στο Βέλγιο, κάτι που θα αποφασιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

Άγνωστο παραμένει βέβαια ακόμα αν ο Παντσέρι θα προσθέσει νέα στοιχεία σχετικά με την Εύα Καϊλή, ισπανικά ΜΜΕ έρχονται τώρα να αναδείξουν πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση και της προέδρου της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ιράτχε Γκαρθία Πέρεθ.

Η πιθανή σύνδεση της Πέρεθ με την Καϊλή προκύπτει ,σύμφωνα με τον ισότοπο Esdiario, από μια σειρά φωτογραφιών.

Σε αυτές έχουν απαθανατιστεί, σε ανέμελες διακοπές, η Εύα Καϊλή μαζί με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι ενώ δίπλα της βρίσκεται η Λόρα Μπαγιαρίν, προσωπάρχης του γραφείου της προέδρου της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών.

Τον Αύγουστο του 2019 η Λόρα Μπαγιαρίν βρισκόταν σε κρουαζιέρα με την Εύα Καϊλή σε Μαγιόρκα, Μινόρκα, Ιμπίθα και Φορμεντέρα. Δύο χρόνια αργότερα, τον Ιούλιο του 2021, η ίδια παρέα επισκέφθηκε τους Αντίπαξους, πάντα με ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό σκάφος.

Το δημοσίευμα του «esdiario.com» αποπειράται να συνάγει σχέση μεταξύ Καϊλή και Πέρεθ, μέσω της Μπαγιαρίν, με τη λογική ότι «δεν μπορεί να είναι τόσο κολλητοί, από το 2018 και να μην έχουν μιλήσει καθόλου για ‘δουλειές’».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ