Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χριστίνα Γκόλια: “Πέρασα και εγώ από διαδικασίες όπου δέχτηκα σεξουαλικές παρενοχλήσεις, εκβιασμούς, λεκτική κακοποίηση”

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποκλειστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού Χριστίνας Γκόλια στην εφημερίδα Χ-τύπος που κυκλοφορεί το Σάββατο 13/3.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η ίδια όχι μόνο μοιράζεται τα σχέδια και τις σκέψεις της για την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η πανδημία, αλλά εξομολογείται ότι έχει πέσει θύμα παρενοχλήσεων από άτομα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η ίδια ανέφερε τα εξής:

“Ένας από τους λόγους που εγκατέλειψα σταδιακά το θέατρο και ασχολήθηκα με το τραγούδι όπου ουσιαστικά κάνω δικές μου παραγωγές και δικά μου project ήταν και όλα αυτά που καταγγέλλονται τώρα. Πέρασα και εγώ από διαδικασίες όπου δέχτηκα σεξουαλικές παρενοχλήσεις, εκβιασμούς, λεκτική κακοποίηση. Δεν θέλω να κατονομάσω κάποιους δεν έχει σημασία έχουν κατονομαστεί αυτοί οι κύριοι, αλλά ένας από τους λόγους που εγκατέλειψα το θέατρο είχε να κάνει με την απογοήτευση που είχα λόγω όλων αυτών των άσχημων συμπεριφορών μέσα στο χώρο του θεάτρου. Και φυσικά τάσσομαι υπέρ των γυναικών και όλων των συναδέλφων μου και ανδρών και γυναικών που καταγγέλλουν. Μάλιστα πολλές περιπτώσεις είναι πολύ ακραίες όπου και εμένα την ίδια με σόκαραν, γιατί φυσικά δεν γνώριζα για όλα αυτά αλλά για ένα μέρος αυτών.”

 

Διαβάστε όλη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Χ-τύπο που κυκλοφορεί και το xtypos.gr.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ