Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χειροπέδες σε υπαλλήλους της Περιφέρειας

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνελήφθησαν την Τετάρτη δύο υπάλληλοι της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα κατά τη διαδικασία ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Καπανδρίτι Αττικής. Οι δύο υπάλληλοι, ηλικίας 59 και 43 ετών, κατηγορούνται για δωροληψία υπαλλήλου κατά συναυτουργία και εξακολούθηση.  
Προηγήθηκε σχετική καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι υπάλληλοι απαίτησαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, από ιδιοκτήτη του καταστήματος, προκειμένου να γνωμοδοτήσουν θετικά στον οικείο Δήμο, για να χορηγηθεί στο κατάστημά του άδεια χρήσης μουσικών οργάνων. Στο πλαίσιο της προανάκρισης εξακριβώθηκε ότι είχαν λάβει, με τον ίδιο τρόπο, χρηματικά ποσά σε άλλες τρεις περιπτώσεις από ιδιοκτήτες – υπεύθυνους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής.  Η Περιφερειάρχης Αττικής, κα Ρένα Δούρου επικοινώνησε άμεσα τόσο με τον καταγγέλλοντα όσο και με το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων..

Που μπορούν να κατεγγέλουν περοστατικά διαφθοράς οι πολίτες
Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, καθ’ όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210 – 8779700 της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ