Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χανιά: Πέθανε επιβάτης λίγο πριν την απογείωση – Πανικός στο αεροπλάνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ισχυρό σοκ για τους επιβάτες που είχαν μπει μέσα στο αεροπλάνο. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας, έγινε αντιληπτός από τα άτομα που κάθονταν δίπλα της. Σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο στα Χανιά.

Η άτυχη γυναίκα μπήκε στο αεροπλάνο και κάθισε στη θέση της. Κάποια στιγμή ο πιλότος ξεκίνησε για τον διάδρομο απογείωσης και τότε οι φωνές από την καμπίνα των επιβατών, τον έκαναν να σταματήσει. Η άτυχη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Κατέρρευσε από τη μια στιγμή στην άλλη. Είχε φτάσει στο αεροδρόμιο και είχε μπει στο αεροσκάφος, χωρίς μέχρι εκείνη τη στιγμή, να αισθανθεί κάποια ενόχληση.

Την τελευταία της πνοή άφησε μέσα στο αεροπλάνο μια 64χρονη γυναίκα στα Χανιά, την ώρα που περίμενε αυτό να απογειωθεί για την Τσεχία στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Τσεχία, αφού λιποθύμησε στην θέση της, έγινε αντιληπτή από το πλήρωμα και τους διπλανούς επιβάτες, με αποτέλεσμα να ενημερωθούν άμεσα οι Αρχές.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με το zarpanews.gr, θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες ενέργειες για τον επαναπατρισμό της σορού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ