Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χαμόγελο του Παιδιού: Νεκρός ο 25χρονος από τον Άλιμο, Θανάσης Καλαματιανός – Βρέθηκε καμένος στο Μαρκόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τραγική ήταν η κατάληξη στην εξαφάνιση του Θανάση Καλαματιανού, σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η αναζήτηση του Θανάση Καλαματιανού, 25 ετών, έληξε με τραγικό τρόπο, καθώς η σορός του βρέθηκε στην περιοχή του Κουβαρά στην Αττική. Οι συνθήκες θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί», αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Όπως αναφέρει το Mega, ο 25χρονος από τον Άλιμο, που για την εξαφάνισή του είχε εκδοθεί την Δευτέρα missing alert μετά από έκκληση των γονιών του, βρέθηκε καμένος στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου.

Ο 25χρονος αγνοείτο από την Κυριακή, όπου εκείνη τη μέρα πήρε το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν καινούριο και εξαφανίστηκε. Η αστυνομία ενημερώθηκε και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις. Κάποια στιγμή στις 14:30 της Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου.

Μετά την ανακοίνωση του missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μακροπόυλου, από την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Σαρωνικού και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Τελικά, το στίγμα εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά. Το μεσημέρι της Κυριακής οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σε ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και η έρευνα απλώθηκε, και το απόγευμα της Τρίτης ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός, όντας καμένος, από τη μέση και κάτω, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απανθρακωμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ