Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χαμόγελο του Παιδιού – Γιαννόπουλος: Μην κάνετε ζημιά στους φορείς, που κάνουν δουλειά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρόεδρος και ιδρυτής του, «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, τοποθετήθηκε σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για κακοποιητικές συμπεριφορές στον οργανισμό του.

Την ίδια ώρα, που οι αποκαλύψεις όσον αφορά την «Κιβωτό του Κόσμου» και τον πάτερ Αντώνιο, παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας, αρκετά δημοσιεύματα έχουν αρχίσει να λαμβάνουν το φως της δημοσιότητας και για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Γιαννόπουλος, απαντώντας για ακόμα μια φορά, ξεκαθάρισε – μεταξύ άλλων – πως δεν υπάρχει καμία κακοποιητική συμπεριφορά, στο πλαίσιο του ξυλοδαρμού και ανάλογη με αυτές, που ακούμε, αν φυσικά αποδειχθούν, για την «Κιβωτό».

Ο ίδιος, μάλιστα, εξιστόρησε κι ένα περιστατικό, κακοποίησης, λέγοντας πως είχε διώξει άμεσα από τον οργανισμό του 3 γυναίκες.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια μαγείρισσα, που έβαλε πιπέρι στο στόμα ενός παιδιού. «Για εμένα κι αυτό είναι κακοποίηση» τόνισε χαρακτηριστικά, πράγμα, που τον οδήγησε στην απομάκρυνση της μαγείρισσας, της υπεύθυνης βάρδιας και της υπεύθυνης του σπιτιού. Μάλιστα, όπως λέει, «τις έστειλα στο δικαστήριο». Βέβαια, και οι τρεις απορροφήθηκαν από άλλον φορέα.

Τέλος, υπογράμμισε «Το καλό θα το κάνουμε κακό; Με κατηγορείται. Έχω άλλες 100 απαντήσεις. Μην κάνετε ζημιά στους φορείς, που κάνουν δουλειά. Θα κλείσουν οι φορείς. Όχι ερωτήματα, που αφήνουν σκιές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ