Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Χαλάνδρι: Το χρονικό της παρολίγον τραγωδίας – Γιατί η ζωγράφος πυροβόλησε τον 68χρονο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα μεγάλο παρελθόν φαίνεται να υπάρχει πίσω από την υπόθεση της επίθεσης της 49χρονης Κλοντιάνας Τσέλο, η οποία πυροβόλησε τον 68χρονο Γιώργο Νέο χθες το μεσημέρι στο Χαλάνδρι.

Η επίθεση έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης της για την επιμέλεια της οποίας όπως φαίνεται υπήρχε οξύτατη δικαστική διαμάχη εδώ και χρόνια.

Η εικαστικός και ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστίων κατά τη διάρκεια της σχέσεώς τους, είχαν αποκτήσει εκτός γάμου ένα κοριτσάκι το οποίο σταδιακά η Κλοντιάνα Τσέλο μετά από απαγορεύσεις του πρώην συντρόφου της σταμάτησε να βλέπει με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2016 να χάσει την όποια επαφή μαζί του.

Την επιμέλεια την είχε κερδίσει ο γιατρός, ενώ η εικαστικός φαίνεται ότι όλα αυτά τα χρόνια δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα στον ίδιο και την σύζυγό του την οποία μάλιστα φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει η 49χρονη. Ενδεικτικά της εμμονής που φαίνεται να είχε αποκτήσει η εικαστικός είναι οι παραληρηματικές αναρτήσεις της στα social media.

Μέχρι αργά το βράδυ, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας βορειανατολικής Αττικής, εξέταζαν την 49χρονη, που συνελήφθη για «Απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο», «νόμο περί όπλων», «απόπειρα αρπαγής ανηλίκου» και «ενδοοικογενειακής βία».

Ωστόσο φέρεται να υποστήριξε πως το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο δεν το είχε φέρει μαζί της, αλλά δέχτηκε επίθεση από τον 68χρονο ο οποίος κρατούσε το περίστροφο και αφού κατάφερε να τον αφοπλίσει, τον πυροβόλησε.

 

Τι συνέβη

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο 68χρονος πάρκαρε το αυτοκίνητο του στην πυλωτή, έχοντας μαζί του την 12χρονη.

Τότε τους προσέγγισε η μητέρα του κοριτσιού και αφού έβγαλε το περίστροφο πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον πέντε φορές, τραυματίζοντας τον στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα.

Στην συνέχεια έπεσε το όπλο από τα χέρια της και εκείνη προσπάθησε να αρπάξει την 12χρονη κόρη της και να την βάλει με τη βία στο αυτοκίνητο της, κάτι που δεν κατάφερε καθώς το κοριτσάκι αντιστάθηκε.

Οι αστυνομικοί από τις έρευνες που έκαναν στο αυτοκίνητο της εντόπισαν δύο μαχαίρια, ένα ξίφος θήκης , δύο κινητά τηλέφωνα, μία τράπουλα ταρώ, ένα βιβλιαράκι με την ένδειξη μεταξύ άλλων «η μαντική τέχνη της ταρώ» .

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ ο 68χρονος μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

 

 
[Με πληροφορίες από iefimerida.gr και protothema.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ