Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από το Qatar Gate: Παντσέρι και Τζιόρτζι με τις βαλίτσες στο χέρι – Τους «έκαψε» η κάμερα του ξενοδοχείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι βαλίτσες με τα χρήματα και το μωρό στο καροτσάκι: Πώς οι Παντσέρι και Τζιόρτζι φέρεται να πήραν τις μίζες για το Qatargate σύμφωνα με την εισαγγελία του Βελγίου

Μια σειρά φωτογραφιών που τραβήχτηκαν από τις κάμερες του ξενοδοχείου Steigenberger στις Βρυξέλλες φαίνεται να δείχνουν ένα κομμάτι από τη ροή των χρημάτων του Qatargate.

Οι φωτογραφίες που αποκαλύφθηκαν σήμερα από την ιταλική εφημερίδα Repubblica, δείχνουν τον Αντόνιο Παντσέρι και τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι στο λόμπι του ξενοδοχείου. Στα πλάνα, ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής φαίνεται να φτάνει με ένα προφανώς άδειο βαλιτσάκι – τρέιλερ. Τότε συναντά έναν άνδρα από το Κατάρ. Τελικά φεύγει, αλλά με μια γεμάτη βαλίτσα σύμφωνα με τις βελγικές Αρχές.

Πάντα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο Τζιόρτζι έφτασε με ένα καροτσάκι που μετέφερε το παιδί που έχει αποκτήσει με την Εύα Καϊλή, την Ελληνίδα ευρωβουλευτή που θεωρείται από τους ερευνητές ότι συμμετείχε στο σχέδιο δωροδοκίας του Κατάρ. Και τους οποίους οι Βέλγοι δικαστές κρατούν στη φυλακή.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 10 Οκτωβρίου. Και απεικονίζουν επίσης τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ Αλί Μπεν Σάμιχ αλ – Μάρι, ο οποίος συνοδεύεται πρώτα στον τέταρτο όροφο όπου βρίσκεται η σουίτα του. Λίγο αργότερα καταφθάνουν οι Παντσέρι και Τζιόρτζι.

Στις 6 το απόγευμα ένας άλλος άνδρας φαίνεται να σέρνει μια βαλίτσα – τρέιλερ. Στη συνέχεια ο Τζιόρτζι επιστρέφει στο λόμπι. Ο Παντσέρι φεύγει από το ξενοδοχείο με τον ίδιο χαρτοφύλακα που είχε στην είσοδο. Αλλά τώρα «φαίνεται πιο γεμάτο», σύμφωνα τους δικαστές που ερευνούν την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ