Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φωτιά στην Ηλεία: Σύλληψη υπόπτου για εμπρησμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη σύλληψη ενός ατόμου για εμπρησμό από πρόθεση μετά από υπόδειξη δύο κατοίκων, προχώρησαν οι Αρχές, για τη μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στα Άγναντα Ηλείας το μεσημέρι της Πέμπτης (21/07).

Σύμφωνα με το patrinews, λίγο μετά το ξέσπασμα της φωτιάς, δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κάτοικοι του χωριού Άγναντα, υπέδειξαν στις πυροσβεστικές αρχές δύο συγκεκριμένα πρόσωπα ως τους υπαίτιους για τη φωτιά.

Η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη με την κατηγορία για εμπρησμό από πρόθεση, για τη μεγάλη χθεσινή φωτιά στα Άγναντα στην Ηλεία. Ο λόγος για κάτοικο της περιοχής που κατονόμασαν συγχωριανοί του και πολύ γρήγορα έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Η σκυτάλη περνάει στον εισαγγελέα, που θα κληθεί να αξιολογήσει τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και να αποφασίσει για την τύχη του.

Λίγο μετά το ξέσπασμα της φωτιάς , δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, κάτοικοι του χωριού Άγναντα στην Ηλεία, υπέδειξαν στις πυροσβεστικές αρχές δύο  πρόσωπα ως τους υπαίτιους για τη φωτιά.

Αμέσως, από τους πυροσβέστες ειδοποιήθηκε η Αστυνομία Αμαλιάδας και ειδικό ανακριτικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο λίγες ώρες αργότερα έφθασε από την Αθήνα, στο χωριό Άγναντα.

Τα δύο άτομα καθ’ όλη τη διάρκεια της πυρκαγιάς κινούνταν κοντά στις πυροσβεστικές δυνάμεις και παρακολουθούσαν την επιχείρηση κατάσβεσης. Οι δύο μάρτυρες κατήγγειλαν τα δύο άτομα που έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους.

Η διαδικασία της προανάκρισης ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:00 το βράδυ, όπου και ο ένας εκ των δύο που βρισκόταν στο κοινοτικό γραφείο που είχε εγκατασταθεί το κλιμάκιο, προσήχθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαλιάδας. Το δεύτερο άτομο αναζητείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ