Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Έγκυος γέννησε σε ασθενοφόρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια νέα ζωή ήρθε στον κόσμο κατά τη διάρκεια εκκένωσης του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης: Μία έγκυος γυναίκα γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

Ένα μωράκι γεννήθηκε στο ασθενοφόρο στο δρόμο προς Διδυμότειχο, κατά τη διάρκεια της δραματικής επιχείρησης εκκένωσης του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Ειδικότερα, η γυναίκα, που ήταν το τελευταίο πρόσωπο που μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο, γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθοδόν προς το νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Τη γυναίκα συνόδευαν ένας γιατρός και μία μαία. Η ικανοποίηση για την επιτυχία του τοκετού ήταν ολοφάνερη στα πρόσωπα του γιατρού και της μαίας που συνόδευσαν την επίτοκο, η οποία απομακρύνθηκε για λόγους ασφαλείας, λόγω της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, με ασφάλεια μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας τα έντεκα νεογνά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΝΑ), μετά την απόφαση που ελήφθη για προληπτική εκκένωση του νοσηλευτικού ιδρύματος του Έβρου. Επίσης, άλλο ένα μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ