Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φρικτή αποκάλυψη για τα Σεπόλια: Εμπλεκόμενος κατέθεσε χρήματα στη μητέρα της 12χρονης

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις, σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση του Κολωνού που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος έμπορος. Βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης από εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κορίτσι αναγνώρισε περισσότερα από 10 άτομα ως βιαστές του ενώ ψάχνουν τα τηλέφωνα και τους υπολογιστές προκειμένου να ταυτοποιήσουν όλους όσους έχουν έρθει σε επαφή με των 53χρονο βιαστή και μαστροπό και έχουν βιάσει τη 12χρονη.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι μαρτυρίες για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό κάνουν λόγο για περισσότερα από 100 αρρωστημένα «ραντεβού». Άρα, όπως λένε οι ίδιες πηγές, αυτό σημαίνει ότι από τη μια υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί και από την άλλη ότι οι περισσότεροι εκ των βιαστών ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους με την 12χρονη για αρκετές φορές

Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις αυτή τη φορά έγιναν από τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος αποκάλυψε ότι βρέθηκαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης από κάποιον που ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής και εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πρόκειται για δύο καταθέσεις, 20 και 25 ευρώ.

«Πριν από λίγο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του παιδιού. Της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά. 20 και 25 ευρώ. Υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει η ταυτοποίηση, αυτό γίνεται είτε με κατάθεση χρημάτων -όπως σας αποκαλύπτω τώρα- είτε με μαρτυρία από το ίδιο το παιδί».

Τα παραπάνω είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

«Έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγους και στη πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί κι αν πρέπει να μπει το παιδί στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι. Η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμός της μητέρας της 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ