Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Το τελευταίο τρίμηνο του 2018 στα ψηλά κάθισε το xtypos.gr – To 2019 δίνει ιστορικά υψηλά ποσοστά

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα ψηλά κάθισε το xtypos.gr το 2018 αφού κλείνοντας η χρονιά κατέγραψε μεγάλα μεγέθη επισκεψιμότητας για ενημερωτικό site αυτοδιοίκησης, όπου συνεχίζει τον Ιανουάριο του 2019 να δίνει δυναμικό παρόν στη μάχη της ενημέρωσης.
Συγκεκριμένα τους δυο τελευταίους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία Google analytics που καταγράφηκαν, η ιστοσελίδα της εφημερίδας «ΧΤΥΠΟΣ» είχε για το Νοέμβριο 824,092 pageviews με τα 818,907 unique pageviews και μέσω όρο παραμονής των αναγνωστών στη σελίδα 2,25 λεπτά. Το μήνα Δεκέμβριο του 2018 κατέγραψε 947,647 pageviews με τα 846,748 unique pageviews.
Συνεχίζουν να κρατούν το ενδιαφέρον των πολιτών οι δήμοι του βορείου τομέα της Αθήνας όπου τα περισσότερα κείμενα με τη δημοσίευσή τους και σε διάστημα από 1 έως 2 ημέρες ξεπερνούν τους 5500 επισκέπτες, ακολουθώντας δήμοι της υπόλοιπης Αθήνας του κεντρικού, δυτικού αλλά και νότιου τομέα, με πάνω από 3500 επισκέπτες κατά άρθρο ανά τομέα.
Με την είσοδο στο 2019 και συγκεκριμένα στις 7/1 την ημέρα του χιονιά στην Αττική, οι πολίτες μας εμπιστεύθηκαν για την ενημέρωσή τους, κυρίως όσον αφορά τη λειτουργία των σχολείων της Αττικής με 80.257 pageviews στο συγκεκριμένο άρθρο, αλλά και την εξέλιξη του καιρού φτάνοντας τα 141,822 pageviews σε 24 ώρες συνολικά.
Πλέον  οι πολίτες δείχνουν το xtypos.gr ως την έγκυρη ιστοσελίδα ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση αλλά και την καθημερινή επικαιρότητα. Η σταθερά σταδιακή αύξηση επίσης των επισκεπτών στις μοναδικές στήλες των δήμων, όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδήσεις για την πόλη τους είναι γεγονός.
Είναι εύκολο και εύχρηστο για του επισκέπτες της σελίδας, ότι οι περισσότεροι δήμοι της Αττικής έχουν δικό τους χώρο αποκλειστικά, όπου μπορεί οποιοσδήποτε με ένα κλικ να μάθει τα νέα της γειτονιάς του με πλήρη, αναλυτική και ξεκάθαρη εικόνα ειδήσεων, ρεπορτάζ και θεματολογίας από την περιοχή τους.
Δεν λείπει βέβαια το ενδιαφέρον των αναγνωστών για το πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης όπου σταθερά αυξάνει τους φίλους του, παρόλο την μεγάλη κυκλοφορία της, όπου παρουσιάζει πάνω από 10000 επισκέψεις σε διάστημα τριών ημερών από Παρασκευή έως Κυριακή κάθε εβδομάδα.
Εν συνεχεία να θυμίσουμε ότι πρόσφατα η εφημερίδα «ΧΤΥΠΟΣ» και η ιστοσελίδα της www.xtypos.gr απέσπασαν τέσσερα βραβεία, με το ένα να είναι χρυσό, στα Regional Media Awards που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το περιοδικό marketing week όπου διακρίθηκαν ανάμεσα σε όλα τα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα της Ελλάδας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ