Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τι συμβαίνει με τον καιρό – Πότε θα καλοκαιριάσει

Δημοσιεύθηκε

στις

αίνεται γύρω στις 15 Ιουλίου να πάμε σε πιο ομαλές συνθήκες. Κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό το καιρικό μοτίβο και θα μας έρθουν οι ζέστες, ίσως προς το τέλος του καλοκαιριού πιο έντονες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Με τον άστατο καιρό να περιορίζεται προς την περιοχή της κεντρικής και νότιας χώρας, αναμένεται να κυλήσει η σημερινή ημέρα. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα περιοριστεί περισσότερο η αστάθεια προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, θα πάμε έτσι μέχρι και το Σάββατο και από την Κυριακή κατεβαίνει πάλι μια διαταραχή για να πυροδοτήσει για άλλη μια φορά αυτόν τον άστατο καιρό, σύμφωνα με τη πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Ειδικότερα, την Κυριακή θα κατέβει μια «ψυχρή λίμνη» από τα βόρεια – βορειοδυτικά Βαλκάνια για να επιδεινώσει και πάλι τον καιρό.

«Είναι ένας καιρός ο οποίος δεν συμβαδίζει με την εποχή, αλλά με αυτόν όπως όλα δείχνουν θα πορευτούμε… Φαίνεται γύρω στις 15 Ιουλίου να πάμε σε πιο ομαλές συνθήκες. Κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτό το καιρικό μοτίβο και θα μας έρθουν οι ζέστες, ίσως προς το τέλος του καλοκαιριού πιο έντονες», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ