Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τέλος εποχής για το Twitter: «Πέταξε το πουλάκι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το εμπορικό σήμα του Twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά» δήλωσε ο Έλον Μάκ.

Συνεχίζει στο Twitter τις σαρωτικές αλλαγές ο Elon Musk, μερικούς μήνες μετά την επίσημη εξαγορά της πλατφόρμας.

Αυτή τη φορά η αλλαγή αφορά στο δημοφιλές πουλί της πλατφόρμας που όπως όλα δείχνουν θα… αποδημήσει και θα αντικατασταθεί από ένα Χ.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι θέλει να αλλάξει το λογότυπο του Twitter, γράφοντας στο λογαριασμό του: «Σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το εμπορικό σήμα του Twitter και, σταδιακά, όλα τα πουλιά».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ένα προσωρινό λογότυπο θα τεθεί σε λειτουργία την ίδια ημέρα και δημοσίευσε μια εικόνα ενός “X” που τρεμοπαίζει στο Twitter. Αργότερα σε μια ηχητική συνομιλία στο Twitter Spaces, απάντησε “Ναι”, όταν ρωτήθηκε αν το λογότυπο του Twitter θα αλλάξει, προσθέτοντας ότι “θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό”.

Η CEO της εταιρείας, Linda Yaccarino έγραψε στην πλατφόρμα ότι το rebrand ήταν μια συναρπαστική νέα ευκαιρία. «Το Twitter έκανε τεράστια εντύπωση και άλλαξε τον τρόπο που επικοινωνούμε», είπε. «Τώρα, το “Χ” θα προχωρήσει περισσότερο».

Σημειώνεται ότι το γνωστό πουλί του Twitter ονομάζεται Larry, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το 2011 ο co-founder Biz Stone, και αποτελεί ένα φόρο τιμής στο μπασκετμπολίστα και θρύλο των Boston Celtics, Larry Bird.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ