Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σύλληψη για ληστείες σε περίπτερα

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες στο Μαρούσι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο νεαροί Έλληνες, ηλικίας 20 και 21 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε περίπτερο στην περιοχή, αφαιρώντας χρηματικό ποσό και προϊόντα.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Αμαρουσίου, οι συλληφθέντες, μαζί με 2 συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν ληστείες σε περίπτερα στο Μαρούσι, το Χολαργό, την Πεντέλη και του Παπάγου ακινητοποιώντας τους ιδιοκτήτες ή τους υπαλλήλους με την απειλή μαχαιριού. Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει 5 ληστείες αφαιρώντας χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα ζευγάρι γάντια, τρία κινητά τηλέφωνα, το χρηματικό ποσό των 390 ευρώ και διάφορα έγγραφα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ