Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συντάξεις Οκτωβρίου: Και επίσημα οι ημερομηνίες για Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΦΚΑ και επίσημα οι ημερομηνίες πληρωμής για τις συντάξεις Οκτωβρίου, και συγκεκριμένα η ημέρα πληρωμής για Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ.

Την ερχόμενη εβδομάδα και για την ακρίβεια την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Οκτωβρίου 2022, ποιο το χρονοδιάγραμμα με τις καταβολές του ΕΦΚΑ ανά ταμείο.
Πιο αναλυτικά, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από την Τρίτη 27, θα αρχίσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Οκτωβρίου 2022, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΕΦΚΑ.

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων, το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ