Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Συνεχίζονται οι εργασίες για τη πεζογέφυρα στη Λ. Μεσογείων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει τους πολίτες ότι, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης ροής ενεργειών, προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής της Πεζογέφυρας «Γελαδάκη» πάνω από τη Λεωφόρο μεσογείων στο ύψος του “Σταυρού”.
Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου τοποθετήθηκαν τα μπετά.  Παρών, εκ μέρους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, ήταν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσιαμπάς.

Σε διάστημα 20 ημερών περίπου θα έχει γίνει η απομάκρυνση των καλουπιών και θα δοθεί ο δρόμος και πάλι στην κυκλοφορία. Παράλληλα, θα συνεχίζονται οι εργασίες τοποθέτησης ασανσέρ και κλιμακοστασίου.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το απολύτως επιβεβλημένο και σημαντικό αυτό έργο, το οποίο αξίζει να τονιστεί ότι χρηματοδοτείται εξ΄ ολοκλήρου από το ΕΣΠΑ ,θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος  Σεπτεμβρίου του 2014 οπότε και θα παραδοθεί στους πολίτες διασφαλίζοντας όρους ασφαλείας των πεζών και αποκαθιστώντας πλέον την απρόσκοπτη επικοινωνία των δύο τμημάτων της πόλης εκατέρωθεν της Μεσογείων.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ