Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνελήφθη αλλοδαπός για διαρρήξεις σε Χαλάνδρι και Ν. Σμύρνη

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνελήφθη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στο Παγκράτι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Η σύλληψή του επετεύχθη μετά από πολύμηνες έρευνες των αστυνομικών του Τ.Α. Χαλανδρίου, για τον εντοπισμό ατόμων που διέπρατταν διαρρήξεις οικιών στην περιοχή.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, μαζί με συνεργό του που αναζητείται, το τελευταίο τουλάχιστον έτος, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στο Χαλάνδρι.
Ειδικότερα, κυρίως κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες, όταν οι ένοικοι απουσίαζαν, παραβίαζαν τον ομφαλό της κλειδαριάς των κεντρικών θυρών οικιών, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.
Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει δεκατέσσερις διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, εκ των οποίων δεκατρείς στο Χαλάνδρι και μία στη Ν. Σμύρνη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ