Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνελήφθησαν οι δράστες της ληστείας μετά φόνου στο ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη – Τι ομολόγησαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα χέρια της αστυνομίας είναι οι δύο άνδρες που ομολόγησαν πως ήταν αυτοί πίσω από την φονική ληστεία στην Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό η σύλληψη του δράστη, έγινε το πρωί της Δευτέρας (8/11) από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο σπίτι όπου διέμενε, ενώ το βράδυ της Κυριακής (7/11) είχε προηγηθεί σύλληψη του φερόμενου ως συνεργού, με τους δύο άνδρες να έχουν ομολογήσει την πράξη τους.

Το στοιχείο που οδήγησε στην σύλληψή τους ήταν ένα αποτύπωμα στον τόπο του εγκλήματος, όπου διαπιστώθηκε πως ανήκει στον Έλληνα συνεργό, του Αλβανού δράστη, και ταυτοποιήθηκε μιας και το καλοκαίρι είχε προσαχθεί για υπόθεση ναρκωτικών.

Το βράδυ της Κυριακής και αφού τον εντόπισαν, τον οδήγησαν στην Ασφάλεια και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης υπέδειξε τον συνεργό και δράστη του εγκλήματος. Το όπλο δεν έχει βρεθεί ακόμα, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να το έχουν πετάξει μετά τη δολοφονία του 44χρονου, ενώ εντός της Δευτέρας (8/11) θα υπάρχουν ανακοινώσεις από τις Αρχές.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ