Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συμμορία λήστευε με μαχαίρι στην Κηφισιά – Ανήλικα δύο από τα μέλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι,16 και 14 ετών, με τον τελευταίο να φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ως μέλη συμμορίας που κυκλοφορούσε με μαχαίρια και λήστευε επίσης ανηλίκους στο κέντρο της Κηφισιάς!

Μάλιστα ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου οι δύο από αυτούς, ο 14χρονος φιλοξενούμενος του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ο 20χρονος, το τρίτο μέλος της παρέας από την περιοχή του Διονύσου, πιάστηκαν από διερχόμενους αστυνομικούς με τα μαχαίρια στα χέρια να απειλούν ένα 14χρονο παιδί στην οδό Κολοκοτρώνη για να του αποσπάσουν χρήματα.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη, αφέθησαν ελεύθεροι και λίγες ημέρες αργότερα, ξανακύλησαν στην παρανομία.

Η τελευταία σύλληψη σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή της Ομόνοιας. Το τρίο των ληστών, πιάστηκε από αστυνομικούς καθώς νωρίτερα, άρπαξαν από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά. Το κινητό που είχε σύστημα εντοπισμού, «κάρφωσε» το στίγμα στην περιοχή της Ομόνοιας και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ο 20χρονος από την περιοχή του Διονύσου, ο 16χρονος από την Κηφισιά και ο 14χρονος που διαμένει στο Χαμόγελο του Παιδιού, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο εκ των τριών παιδιών είχαν παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου, πλησίασαν στην οδό Κολοκοτρώνη 1 στην Κηφισιά, έναν 14χρονο και με τα μαχαίρια που κρατούσαν στα χέρια, ζήτησαν χρήματα όμως έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ