Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συμμορία διαρρηκτών έσπερνε τον τρόμο στα βόρεια προάστια

Δημοσιεύθηκε

στις


Συνελήφθη πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας, 35χρονος Γεωργιανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Όπως εξακριβώθηκε ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του, εισήλθαν πρόσφατα σε κατοικία στην Εκάλη, ενώ απουσίαζαν οι ιδιοκτήτες και με χρήση βίας επιχείρησαν να ακινητοποιήσουν τη οικιακή βοηθό, η οποία αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι δράστες να εγκατέλειψαν την οικία χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα ή αντικείμενα.
Επίσης, λίγες μέρες πριν, ο 35χρονος συλληφθείς μαζί με 3 συνεργούς του εισήλθαν σε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι, εντός τη οποίας βρισκόταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και η αλλοδαπή οικιακή βοηθός, τις οποίες ακινητοποίησαν με σωματική βία.
Η ιδιοκτήτρια εξαναγκάστηκε να τους υποδείξει το σημείο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, αφού προηγουμένως ένας από τους δράστες της προκάλεσε εγκαύματα με ηλεκτρικό σίδερο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του συνεχίζεται.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ