Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Συμβόλαια θανάτου»: Δολοφονήθηκε βασικός μάρτυρας της εκτέλεσης του Γιάννη Μακρή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υπόθεση της εκτέλεσης του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή – έξω από το σπίτι του στη Βούλα – θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινά ξανά η δίκη για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος εκτελέστηκε τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

«Με βάση τα στοιχεία μέχρι σήμερα και τις καταδίκες των δύο δραστών φαίνεται πως αυτοί οι άνθρωποι τον παρακολουθούσαν για περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να ανακαλύψουμε ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το συμβόλαιο», ανέφερε σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στο Mega.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, εκτελέστηκε βασικός μάρτυρας της δίκης – και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που είχε αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή.

Δολοφονήθηκε στη Βουλγαρία, στο εξωτερικό και από τότε περιμένουμε να δούμε εάν θα υπάρξει κάτι νέο από τις έρευνες ώστε να συσχετιστεί με αυτή τη δικογραφία, συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Σημείωσε πως ο εν λόγω μάρτυρας ζούσε στο εξωτερικό και ύστερα από τη σύλληψη των δύο δραστών είχε ανακριθεί από τις Αρχές και αναγνώρισε από το βίντεο τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή.

«Η κατάθεσή του είναι ακλόνητη και είναι συστατικό της δικογραφίας» προσέθεσε, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να βρεθεί ποιος κρύβεται πίσω και από τις δύο δολοφονίες.

«Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να υπάρχει ένας καλός συντονισμός μεταξύ των Αρχών εδώ και στο εξωτερικό, ώστε να δούμε εάν υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία για να συσχετιστούν σε αυτή τη δικογραφία» επισήμανε ο Γιάννης Μαρακάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάννης Μακρής ήταν παντρεμένος με το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ