Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στο χειρουργείο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου – Ποιος θα τον αντικαταστήσει

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε χθες ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου και θα υποβληθεί σε ολική νάρκωση.

Κατά τη διάρκεια «εξέτασης ρουτίνας» οι γιατροί εντόπισαν κήλη, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Δικαιοσύνης, Γιαρίβ Λεβίν, θα εκτελεί χρέη υπηρεσιακού πρωθυπουργού όσο ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα είναι υπό γενική αναισθησία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 74χρονος πρωθυπουργός του Ισραήλ μπήκε και πέρυσι στο χειρουργείο, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Ισραήλ: Βομβαρδισμός σε «κέντρο διοίκησης» του Ισλαμικού Τζιχάντ σε νοσοκομείο

Στο μεταξύ, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι βομβάρδισε από αέρος «κέντρο διοίκησης» της ένοπλης οργάνωσης Ισλαμικός Τζιχάντ, που βρισκόταν στον «προαύλιο χώρο» του νοσοκομείου Αλ Άκσα στη Λωρίδα της Γάζας.

«Επλήγησαν με ακρίβεια το κέντρο διοίκησης και τρομοκράτες με στόχο να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να πληγούν πολίτες που δεν εμπλέκονται στην περιοχή του νοσοκομείου. Το κτίριο του νοσοκομείου Αλ Άκσα δεν καταστράφηκε και δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ