Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στο τραπέζι «καλάθι των παιχνιδιών» με Jumbo και Μουστάκα

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα παιχνίδια αναμένονται να προστεθούν στο εορταστικό καλάθι της νοικοκυράς ενώ το μεγαλύτερο μερίδιο καταλαμβάνουν οι δύο αλυσίδες Jumbo και Μουστάκας

Με παιχνίδια θα γεμίσει το νέο «καλάθι» που ετοιμάζει το υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο θα ανακοινωθεί σύμφωνα με πληροφορίες μαζί με το «εορταστικό καλάθι» στις 14 Δεκεμβρίου.

Αυτό αναμένεται θα περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα προϊόντων, μεταξύ αυτών μοσχάρι, την παραδοσιακή γαλοπούλα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, ζάχαρη άχνη, αλεύρι για γλυκά, αναψυκτικά, τσουρέκια ενώ δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν αλκοολούχα ποτά ,ξηροί καρποί και κάποια τυριά. Φυσικά από το χριστουγεννιάτικο καλάθι δεν θα λείπει η βασιλόπιτα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες σε αυτό θα προστεθούν προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους προκειμένου να μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια για τις γιορτές. Αυτό πρέπει να γίνει προσεκτικά και με συνεννόηση καθώς προϋπόθεση για τη νέα πρωτοβουλία είναι να βρεθεί ο βέλτιστος τρόπος εφαρμογής, ώστε να μην υπάρξουν ενστάσεις από την Επιτροπή Ανταγωνισμού και να αποκλειστεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόκλησης στρεβλώσεων στην αγορά.

Να σημειωθεί ότι η αγορά του παιχνιδιού έχει μεγάλη συγκέντρωση με τις δύο αλυσίδες Jumbo και Μουστάκας να έχουν τα υψηλότερα μερίδια αγοράς.

Στο «καλάθι παιχνιδιών» θα περιλαμβάνονται γενικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα διαδραστικά – εκπαιδευτικά, επιτραπέζια και παζλ, κατασκευές, φιγούρες δράσεις και κούκλες κ.λπ. και όχι συγκεκριμένα προϊόντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ