Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Στη Νέα Φιλαδέλφεια εντοπίστηκε ο βιαστής της καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 35χρονος Βούλγαρο που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στην πολυκατοικία που διέμενε στα Πετράλωνα.

Ο δράστης που εντοπίστηκε με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ και αντρών της Ασφάλειας Αθηνών εντόπισαν κατηγορείται ότι άρπαξε με την βία τη γυναίκα στο ισόγειο διαμέρισμά του, την ξυλοκόπησε άγρια και την βίασε τουλάχιστον επτά φορές, πριν εκείνη καταφέρει να διαφύγει από το μπαλκόνι του ακάλυπτου.

Εκμεταλλευόμενος την φασαρία εκείνη την στιγμή με τους υπόλοιπους ενοίκους είχε καταφέρει να διαφύγει, πριν φτάσει η Αστυνομία που στο μεταξύ είχε κληθεί.

 

Παλιός “γνώριμος” στις Αρχές

Σημειώνεται πως το 2015 ο ίδιος είχε κατηγορηθεί και πάλι για τον βιασμό σε βάρος μίας 22χρονης φοιτήτριας και γειτόνισσάς του τότε σε άλλη γειτονιά των Πετραλώνων όπου τότε διέμενε.

Σε αυτή την περίπτωση είχε κυριολεκτικά εισβάλει στο διαμέρισμα της άτυχης κοπέλας, είχε κακοποιήσει το σκυλάκι της, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και την είχε βιάσει. Για αυτή του την πράξη τότε είχε συλληφθεί, είχε καταδικασθεί και αποφυλακίστηκε το 2020, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου.

Ωστόσο, και στη νέα του γειτονιά είχε δημιουργήσει πάλι πρόβλημα αφού ξυλοκοπούσε συχνά την μητέρα του που επίσης εργαζόταν ως καθαρίστρια και η οποία είχε φύγει από το διαμέρισμα για να γλιτώσει από τον ίδιο της τον γιο.

 

[Πηγή: news247.gr]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ