Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Στην τελική ευθεία για τη γραμμή 4 του Μετρό

Δημοσιεύθηκε

στις


Καλά είναι τα νέα για την για την υλοποίηση της γραμμής 4 του Μετρό, καθώς πλέον το έργο φαίνεται να έχει μπει στην τελική ευθεία.   Ο Υπουργός Υποδομών Μ. Χρυσοχοίδης δήλωσε προσφάτως πως έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με την Ευρωπαική Τράπεζα Επενδύσεων η οποία θα χρηματοδοτήσει το έργο, ενώ θα προχωρήσει και με ιδιωτικά κεφάλαια.
Σχετικά με αυτήν την εξέλιξη η Δημοτική Αρχή Γαλατσίου τονίζει πως δικαιώνονται οι αγώνες της για την υλοποίηση της γραμμής που θα περιλαμβάνει δύο στάσεις στην πόλη μας (Άλσος Βείκου-Παλαιό Τέρμα).    Η Γραμμή  4, θα ξεκινά απο το Άλσος Βείκου, διασχίζοντας τους σταθμούς: Γαλάτσι, Κυψέλη, Δικαστήρια, Αλεξάνδρας, Εξάρχεια, Πανεπιστήμιο, Κολωνάκι, καταλήγοντας στο σημερινό σταθμό του Ευαγγελισμού. Στην πλήρη ανάπτυξη της η γραμμή θα περιλαμβάνει 29 σταθμούς καθώς θα υπάρχει σύνδεση Ευαγγελισμος –Μαρούσι με 10 σταθμούς (θα έχει ένα σχήμα V από Γαλάτσι έως Μαρούσι).
Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Κυριάκος Τσίρος δήλωσε σχετικά: «είμαι πολυ περήφανος που ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την κατασκευή της γραμμής  4 του Μετρό, το οποίο θα περνάει απο την πόλη μας. Πρόκειται για ένα έργο που θα αναβαθμίσει το Γαλάτσι και θα ανακουφίσει χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι θα εξυπηρετούνται καθημερινά. Δώσαμε ένα αγώνα ο οποίος  σήμερα δικαιώνεται».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ