Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στην κορυφή της ενημέρωσης το xtypos.gr και το 2020 – Αναλυτικά τα στοιχεία

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα ψηλά κάθισε το xtypos.gr τo πρώτο 5μηνο του 2020 αφού μέχρι και τον μήνα που διανύουμε κατέγραψε πρωτοφανή μεγέθη επισκεψιμότητας για ενημερωτικό site αυτοδιοίκησης, δεδομένου ότι η παρουσία του στη μάχη της ενημέρωσης συνεχίζει να είναι δυναμική.

Συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι και αυτό το μήνα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία Google analytics που καταγράφηκαν, η ιστοσελίδα της εφημερίδας “Χ-ΤΥΠΟΣ” είχε πάνω από 1.100.000 pageviews με τα 465.000 περίπου unique pageviews.

Είναι προφανές ότι οι πολίτες εμπιστεύονται το xtypos.gr ως την έγκυρη ιστοσελίδα ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, αλλά και την καθημερινή επικαιρότητα, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διαρκής αύξηση των επισκεπτών στις ξεχωριστές ενότητες των δήμων, όπου οι πολίτες μπορούν να βρουν ειδήσεις για την πόλη τους είναι γεγονός. Με ένα κλικ μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για τα νέα της γειτονιάς του με πλήρη, αναλυτική και ξεκάθαρη εικόνα ειδήσεων και ρεπορτάζ από την περιοχή τους.

Το xtypos.gr “στη μάχη” της ενημέρωσης για τον Covid-19

Στην κορυφή των προτιμήσεων του αναγνωστικού κοινού βρέθηκε η ιστοσελίδα του “Χ-ΤΥΠΟΣ την περίοδο έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού και της συνεπακόλουθης “καραντίνας”.

Η συνεχής ενημέρωση πάνω στις εξελίξεις της πανδημίας στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, καθώς επίσης και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ ποικίλης ύλης πάνω στο ίδιο το ζήτημα του ιού, αλλά και στις συνέπειες που επέφερε η εξάπλωσή του παράλληλα με τα περιοριστικά μέτρα, κράτησαν το κοινό του xtypos.gr “σε εγρήγορση” προσελκύοντάς το σε καθημερινή βάση.

Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα παρουσιάζουν τα στοιχεία Google analytics, το δίμηνο αυτό οι επισκέψεις έφτασαν πάνω από 850.000 με περίπου 365.000 unique pageviews, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των αναγνωστών στον “Χ-ΤΥΠΟ” σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Με εκκίνηση το Μάιο ανοδικά εξελίσσεται και ο Ιούνιος

Όλα τα παραπάνω φυσικά συνεχίζουν να εφαρμόζονται και στον μήνα που διανύουμε, καθώς οι επισκέψεις στο xtypos.gr παρουσιάζουν σταθερή προς ανοδική πορεία σήμερα.

Συγκεκριμένα, τα μέχρι στιγμής στοιχεία -ξεκινώντας από την 1 Μαίου- παρουσιάζουν πάνω από 350.000 pageviews και πάνω από 160.000 unique pageviews. Από τα στοιχεία αυτά δεν προκύπτει κάτι άλλο παρά μόνο η αμείωτη προτίμηση του κοινού στην ειδησεογραφία και τα ρεπορτάζ που “γεμίζουν” καθημερινά τις σελίδες και τα social media της ιστοσελίδας, αλλά και της έντυπης έκδοσης του “Χ-ΤΥΠΟΣ”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ