Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στα «κάγκελα» ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Κάνει λόγο για λάθος μέτρα – Επεισόδια με ανεμβολίαστους σε μαγαζιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ένταση επικρατεί στον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος, Παντελής Φιλιππίδης, με τα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο (6/11) τα μικρά εμπορικά καταστήματα οδηγούνται σε οικονομικό αδιέξοδο, ενώ ανέφερε πως αρκετοί ανεβολίαστοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν δεν τους επέτρεπαν την είσοδο.

Συγκεκριμένα ο κ. Φιλιππίδης είπε στο ραδιόφωνο του Real Θεσσαλονίκης «Είναι λάθος τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Παίρνουν μέτρα για μας χωρίς εμάς, εν ξέρω πώς θα το ξεπεράσουμε».

Μάλιστα έκανε γνωστό πως υπήρξαν αρκετά επεισόδια με πελάτες που δεν είχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά, ενώ αποκάλυψε πως δημιουργήθηκαν προβλήματα και με τα πιστοποιητικά από βαλκανικά κράτη που είτε ήταν πλαστά είτε δεν τα «διάβαζε» η εφαρμογή.

Ο πρόεδρος του ΕΣΘ εξέφρασε την απογοήτευσή του καθώς η πρώτη εβδομάδα των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων δεν πήγε καλά, ενώ έκανε λόγο ακόμα και για ελλείψεις τα Χριστούγεννα σε τρόφιμα και προϊόντα με μεγάλο μεταφορικό κόστος εξαιτίας των υψηλών τιμών στην ενέργεια.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ