Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στήριξη στους πληγέντες της Θεσσαλίας από την Περιφέρεια Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Επτά φορτηγά της Περιφέρειας με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πολίτες των περιοχών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία, ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής από το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας στο Φάληρο.

Πρόκειται για την πρώτη αποστολή υλικού στο πλαίσιο της σχετικής πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Αττικής, ενώ τις επόμενες ημέρες και για όσο διάστημα απαιτηθεί θα υπάρχει συνεχής ροή στη μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Το συντονισμό στο Κέντρο Logistics είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα Χ. Θεοδωρόπουλος, ενώ το συντονισμό της παραλαβής και αποστολής του υλικού ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης.

Μέχρι το μεσημέρι, τα φορτηγά της Περιφέρειας Αττικής μετέφεραν συνολικά 29 παλέτες με υλικό,  εκ των οποίων 14 παλέτες με κλινοσκεπασματα (κουβέρτες, παπλώματα και fleece), έξι με εμφιαλωμένα νερά, τρεις με βρεφικό γάλα, τρεις με γάλα εβαπορέ, δύο με αδιάβροχα και μια με μακαρόνια.

Παράλληλα, στο πεδίο παραμένουν τα υδροφόρα οχήματα που έστειλε η Περιφέρεια για να συμμετάσχουν στη διανομή πόσιμου ύδατος σε σημεία που έχει διακοπεί η υδροδότηση.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερωθούν για τα σημεία συγκέντρωσης του υλικού, καθώς και για τα απαιτούμενα είδη πρώτης ανάγκης από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής στη διεύθυνση https://shorturl.at/djER7

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ