Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στέκι εκατοντάδων ανθρώπων το εστιατόριο στου Ψυρρή – «Ευχαριστούμε τις ελληνικές αρχές», δήλωσε ραβίνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Στέκι εκατοντάδων πολιτών είναι το εστιατόριο ισραηλινών συμφερόντων στο κέντρο της Αθήνας που μπήκε στο στόχαστρο δύο Πακιστών που συνελήφθησαν ως μέλη τρομοκρατικού δικτύου που ετοίμαζε επιθέσεις στην Ελλάδα.

Ραβίνος, που βρέθηκε το πρωί στο συγκεκριμένο εβραϊκό εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή, προκειμένου να προσευχηθεί, τόνισε στην ΕΡΤ ότι σε καθημερινή βάση γύρω στα 70 με 80 άτομα επισκέπτονται το εστιατόριο, στον επάνω όροφο του οποίου λειτουργεί συναγωγή, κάτι που δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας που ευτυχώς αποφεύχθηκε.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούταν η ζωή μου»

Δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος με όσα αποκαλύφθηκαν, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνομωσύνη του στις ελληνικές Αρχές για τη σύλληψη των δύο Πακιστών.

«Άνθρωποι σε όλον το κόσμο έχουν πληροφορηθεί τι συνέβη εδώ. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συνελήφθησαν από τις ελληνικές αρχές με τη συνδρομή των Ισραηλινών αυτοί οι δύο φριχτοί άνθρωποι που ήθελαν να καταστρέψουν ανθρώπινες ζωές. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι χθες που ήρθα εδώ να προσευχηθώ απειλούταν η ζωή μου» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ