Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σπιτική Κουζίνα για Όλους

Δημοσιεύθηκε

στις

 
Την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στην Πλ. Ατταλείας στον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί η τελετή των εγκαινίων της “Σπιτικής Κουζίνας” του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Η “Σπιτική Κουζίνα” αποτελεί μία δομή που προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα να αγοράζουν καθημερινά, από Δευτέρα έως και Σάββατο, καλομαγειρεμένο φαγητό σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και ήδη εφαρμόζεται σε αρκετούς δήμους του Λεκανοπεδίου
Η λειτουργία της Σπιτικής Κουζίνας θα ξεκινήσει στις 3 Δεκεμβρίου στον Ταύρο και σύντομα θα επεκταθεί στο Μοσχάτο. Οι πολίτες θα μπορούν να αγοράζουν καθημερινά καλομαγειρεμένο φαγητό στην τιμή των 2,5 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η υλοποίηση του προγράμματος πραγματοποιείται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά με την έναρξη της λειτουργίας της Σπιτικής Κουζίνας: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια υποστήριξης στους δημότες μας στον καθημερινό αγώνα τους για επιβίωση, στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε όλοι. Σε αυτά τα πλαίσια ξεκινά και η λειτουργία της Σπιτικής Κουζίνας, μία δράση που εντάσσεται στο ολοκληρωμένο δίκτυο κοινωνικών παροχών που υλοποιούμε”.
                                             

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ