Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις στα Σεπόλια: Στην ανακρίτρια σήμερα οι πέντε συλληφθέντες για τους βιασμούς της 12χρονης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην ανακρίτρια αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι πέντε νέοι συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο 65χρονος δερματολόγος, που κατηγορούνται για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό.

Στην ανακρίτρια οδηγούνται σήμερα οι πέντε συλληφθέντες, των οποίων τα στοιχεία αναμένεται από ώρα σε ώρα να δοθούν στη δημοσιότητα. Οι πέντε συλληφθέντες είναι από 23 έως 65 ετών, ενώ την προσοχή τραβά η περίπτωση του 65χρονου δερματολόγου, που φέρεται να έχει βιάσει το κορίτσι τουλάχιστον 3 φορές.

Πρόκειται για πέντε άτομα, ηλικίας 23 έως 65 ετών, τα οποία η 12χρονη υπέδειξε ως κάποιους από τους άνδρες που την βίασαν έναντι αμοιβής στον Κολωνό. Μάλιστα, αν προφυλακιστούν για τον βιασμό του παιδιού, τα στοιχεία τους θα δοθούν στη δημοσιότητα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Η κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στις αρχές φαίνεται πως δρομολόγησε εξελίξεις ενώ φαίνεται πως έρχονται ακόμα τουλάχιστον έξι συλλήψεις αντρών που βίαζαν το κορίτσι.

10 φορές σε 4 μήνες την βίασε ο δερματολόγος

Ο γιατρός Α.Μ. που βίαζε την 12χρονη ακόμα και στο ιατρείο του και φέρεται να είχε και… βεβαρημένο μητρώο μιας και οι ασθενείς του καταγγέλλουν ο ένας μετά τον άλλο συμπεριφορές που πλέον καταλαβαίνουν ότι επρόκειτο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, μαθαίνοντας το ποιόν του… επιστήμονα, πιθανώς το είχε πράξει έως και 10 φορές σε χρονικό διάστημα 4 μηνών.

Ο δερματολόγος-αφροδισιολόγος Α.Μ. με βάση τα νέα στοιχεία του ρεπορτάζ βίασε έως και 10 φορές το κορίτσι στο ιατρείο του, με την 12χρονη να καταθέτει στις Αρχές ότι είχε πάει στο ιατρείο του ακόμα και με ασθενείς να περιμένουν στο σαλόνι για να εξεταστούν.

Η 12χρονη έδωσε λεπτομερέστατες περιγραφές για τα νέα αυτά πρόσωπα, ονόματα, διευθύνσεις, ακόμη και οικογενειακή κατάσταση του καθενός, αλλά και το πόσες φορές την βίασε ο καθένας, σε ραντεβού που έκλεινε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Τα στοιχεία, που εμπλέκουν τους υπολοίπους βιαστές του κοριτσιού είναι στη διάθεση της κυρίας ανακρίτριας, η οποία συλλέγει τα στοιχεία κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εκδώσει και νέα εντάλματα σύλληψης το επόμενο διάστημα. Προέχει ωστόσο σήμερα η απολογία των 5 νέων συλληφθέντων παιδοβιαστών, οι οποίοι θα ακολουθήσουν και πάλι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το δρόμο των υπολοίπων, δηλαδή αυτόν της φυλακής.

“Είναι πιο ανοιχτή, μιλάει με λεπτομέρειες, θυμάται πιο εύκολα στοιχεία”, σημειώνουν οι αστυνομικοί που χειρίζονται την σοκαριστική υπόθεση για τη 12χρονη, μετά την τελευταία της κατάθεση το περασμένο Σάββατο.

Όπως τονίζουν, το κορίτσι παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο και πλέον υπάρχει μία πάρα πολύ καλή επαφή και συνεργασία η οποία βοήθησε στον να “ξεκλειδώσουν” οι έρευνες και να δρομολογηθούν οι νέες συλλήψεις. Η 12χρονη δεν περιορίστηκε στην αναγνώριση προσώπων, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή και την οικογενειακή κατάσταση τους.

Σε περίπτωση που συλληφθούν ή κατηγορηθούν και τα υπόλοιπα άτομα που κατονόμασε το μια για πάντα στιγματισμένο κορίτσι, τότε ο αριθμός των κατηγορουμένων θα ξεπεράσει τους 20, με τους περισσότερους εξ αυτών να έχουν βιάσει το παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ