Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σκούπα στα εγκαταλελειμμένα οχήματα του Ηρακλείου

Δημοσιεύθηκε

στις


Δεκάδες θέσεις στάθμευσης αναμένεται να απελευθερωθούν στους δρόμους του Ηρακλείου Αττικής μετά και την ολοκλήρωση της εκστρατείας που ξεκίνησε η νέα δημοτική αρχή της πόλης για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων. Ήδη τα συνεργεία του Δήμου εντόπισαν και – σε συνεργασία με την εταιρία που αναλαμβάνει την αποκομιδή – έχουν σηκώσει από δρόμους και πεζοδρόμια περί τα 10 οχήματα από το Κέντρο και το Κάτω Ψαλίδι, ενώ οι προσπάθειες συνεχίζονται και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης.
Τα οφέλη από τη δράση πολλαπλά, καθώς και τα ενεργά αυτοκίνητα των Ηρακλειωτών, αλλά και των επισκεπτών της πόλης, μπορούν να παρκάρουν πιο εύκολα, και τα πεζοδρόμια απελευθερώνονται για την ασφαλέστερη διέλευση των πεζών, αλλά και η πόλη γίνεται πιο καθαρή, αφού αρκετά από αυτά τα παρατημένα αυτοκίνητα καταλήγουν εστίες ρύπανσης.
Στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ζητά και τη συνδρομή των κατοίκων της πόλης, οι οποίοι μπορούν να απευθύνονται στο πενταψήφιο τηλέφωνο 15277 της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος στην περίπτωση που εντοπίζουν περιπτώσεις οχημάτων που έχουν εγκαταλειφτεί.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ