Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε τροχιά υλοποίησης το ελικοδρόμιο στην Ύδρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πορεία των έργων που υλοποιούνται μέσω των χρηματοδοτικών εργαλείων της Περιφέρειας Αττικής αλλά και τις προϋποθέσεις για την δρομολόγηση και νέων έργων στο νησί της Ύδρας, συζήτησαν κατά την συνάντηση εργασίας που είχαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Ύδρας Γ. Κουκουδάκη.

Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά Στρ. Παγωτέλης και υπηρεσιακά στελέχη.

Μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η χρηματοδότηση νέων έργων υποδομών από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς και η δρομολόγηση των προγραμματικών συμβάσεων για την επισκευή του Β’ Δημοτικού, η υλοποίηση του έργου του ελικοδρομίου και η ολοκλήρωση του έργου του Βρεφονηπιακού Σταθμού. Ταυτόχρονα ο δήμαρχος κατέθεσε αίτημα χρηματοδότησης του έργου της αποκατάστασης της “Πύλης του Αρχοντικού Μπέη”.

 

 

Υπενθυμίζεται, ότι υπογράφηκε πρόσφατα και η προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού της Ύδρας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ