Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σεπόλια: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη 12χρονη – «Δεν πάει σχολείο, θα χάσει τη χρονιά της – Φοβάται να συναναστραφεί με άτομα»

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποκλεισμένη από το σχολείο φαίνεται πως είναι η 12χρονη της πολύκροτης υπόθεσης του Κολωνού, όπως αναφέρει η δικηγόρος της.

Αποκλεισμένη από την εκπαιδευτική κοινότητα φαίνεται να είναι η 12χρονη της υπόθεσης του Κολωνού, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δικηγόρου της μητέρας της, Ασπασίας Ταραχοπούλου.

«Η 12χρονη δεν πάει στο σχολείο, χάνει τη χρονιά. Ακόμη δεν της έχει δοθεί το μέτρο της κατ’ οίκον διδασκαλίας».

«Δεν πάει στο σχολείο, έχει μια μικρή εξωσχολική δραστηριότητα, αλλά έχει φοβία να συναναστραφεί άλλα άτομα και κυρίως μεγαλύτερους άνδρες».

Η κ. Ταραχοπούλου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι λόγω της έκτασης, που είχε η αναπαραγωγή από τα μέσα η υπόθεση, η μικρή έρχεται σε δύσκολη θέση, επειδή παιδιά και ενήλικες την αναγνωρίζουν.

«Μετά από την ανακοίνωση της περιοχής όπου μένει η 12χρονη από την Υφυπουργό Εργασίας, υπάρχουν προβλήματα. Πάει σε μια εξωσχολική δραστηριότητα το παιδί, αλλά κάποια παιδιά αντιλήφθηκαν».

«Υπάρχει ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού, αλλά σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το σπίτι όπου μένει, κάνει δηλαδή 100 χιλιόμετρα κάθε φορά».

Τέλος, όσον αφορά την απόφαση για τη συνέχιση της προφυλάκισης της 37χρονης μητέρας της 12χρονης, η δικηγόρος επισήμανε ότι «δεν ήταν αναμενόμενη η απόφαση και αυτό φαίνεται από την εισηγήτρια, που απεφάνθη ότι οι ενδείξεις για την ενοχή της μητέρας είναι αποδυναμωμένες, όμως δυστυχώς μειοψήφησε και η απόφαση ήταν 2-1 στο τριμελές συμβούλιο, υπέρ της συνέχισης της προφυλάκισης της μητέρας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ