Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σάλος σε νοσοκομείο της Πάτρας: Εργαζόμενη δεν έχει πάει στη δουλειά της 4 χρόνια και πληρώνεται κανονικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Σάλος σε νοσοκομείο της Πάτρας με υπάλληλο η οποία πληρώνεται κανονικά αλλά έχει να «πατήσει» στην δουλειά της 4 χρόνια, μάλιστα λαμβάνει και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Η σοβαρή ασθένεια «τη βρήκε» το 2018. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούτο και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της.

Σύμφωνα με το pelop.gr, φαίνεται όμως πως οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε «την κάλυψαν». Έτσι και με το πρόσχημα του κορονοϊού, δεν ήταν ποτέ στην εργασία της. Όμως, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η καταγγελία που έγινε στην «Π» αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της.

Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος και για κάποιον λόγο καλύπτει την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Φυσικά όλοι σεβάστηκαν το πρόβλημα που αντιμετώπισε, όμως αναρωτιούνται: Από τη στιγμή που το ξεπέρασε και συνεχίζει να εργάζεται και να πληρώνεται, δεν θα έπρεπε να την βλέπουν και στην υπηρεσία της;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ