Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ρόδος: Ζήτησε συγγνώμη ο υπαστυνόμος για την επίθεση στον διευθυντή – Θα καλύψει τις ζημιές

Δημοσιεύθηκε

στις

«Συγγνώμη» φέρεται να ζήτησε ο 47χρονος υπαστυνόμος από τη Ρόδο, ο οποίος κατέστρεψε το ΙΧ αυτοκίνητο του διευθυντή του και τον απείλησε με βαριοπούλα. Ο 47χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη 27 Μαΐου.

Όπως διαβάζουμε στο rodiaki.gr, ο υπαστυνόμος ζήτησε συγγνώμη από τον διευθυντή και υποσχέθηκε ότι θα καλύψει το κόστος των υλικών ζημιών που προκάλεσε. Ανέφερε, παράλληλα, ότι θα αναλάβει και το κόστος της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης εφόσον του ζητηθεί.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 47χρονο αξιωματικό είναι η απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη της λειτουργίας της υπηρεσίας, εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας κατ’ εξακολούθηση.

Το περιστατικό

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, ο 47χρονος άνδρας εμβόλισε το αυτοκίνητο του διευθυντή του που ήταν σταθμευμένο και το διέλυσε με βαριοπούλα. Κατά μία εκδοχή μάλιστα, ανέβηκε στο γραφείο του διευθυντή με τη βαριοπούλα, τον εξύβρισε, ενώ έφερε επάνω του το υπηρεσιακό του όπλο. Το rodiaki.gr αναφέρει ότι μεταξύ των δύο αξιωματικών υπήρξε έντονη υπηρεσιακή διαμάχη.

[Πηγές: rodiaki.gr, reader.gr]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ