Ελάτε στην παρέα μας

Αθηναίων

Πυρκαγιά σε απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων: Σοβαρές ζημιές σε οχήματα – Τι λέει ο Δήμος

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων επί της οδού Καραμανλάκη στα Πατήσια, για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά κατεσβέσθη με τη συμβολή 6 οχημάτων και 18 πυροσβεστών, ενώ το μέγεθος της φωτιάς ήταν τέτοιο που επεκτάθηκε σε 11 σταθμευμένα οχήματα.

Το ευτυχές είναι πως δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ούτε για τα τρία μέλη του πληρώματος του απορριμματοφόρου, αλλά ούτε και για πολίτες, καθώς η πυρκαγιά προκάλεσε ζημίες και σε πολυκατοικία.

Ενημερωτικό σημείωμα για το περιστατικό απέστειλε ο Δήμος Αθηναίων:

«Το βράδυ του Σαββάτου απορριμματοφόρο του Δήμου Αθηναίων που πραγματοποιούσε την τακτική αποκομιδή στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα, για άγνωστους λόγους πήρε φωτιά.

Το πλήρωμα του οχήματος έδρασε άμεσα καλώντας την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφενός για να κατασβέσει τις φλόγες στο απορριμματοφόρο, αφετέρου, προκειμένου να αποτραπεί η επέκταση τους στα σταθμευμένα οχήματα.

Παρά την γρήγορη ανταπόκριση της Πυροσβεστικής – έφτασαν διαδοχικά δύο πυροσβεστικά οχήματα – από τις φλόγες προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα, στο στενό δρόμο της Καραμανλάκη.

Δεν υπήρξε τραυματισμός εργαζόμενου στην καθαριότητα ή άλλου πολίτη.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, κάλεσαν άμεσα την ασφαλιστική εταιρεία η οποία κατέγραψε και τις ζημιές. Όλοι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που υπέστησαν ζημιές θα αποζημιωθούν όπως προβλέπεται από τον νόμο.»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ