Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πρόστιμα και συλλήψεις στο “όνομα” του κορωνοϊού – Ποιοι δεν συμμορφώνονται στα μέτρα προστασίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε όλη την Αττική, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν 29.567 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 509 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση της προβλεπόμενης απόστασης, 168 για παραβιάσεις περιορισμού κίνησης και 20 παραβάσεις που βεβαιώθηκαν σε καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα:

  • Σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στον Περιστέρι, για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πελατών, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (15) ημέρες.
  • Σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στον Πειραιά, για υπέρβαση του προβλεπομένου ορίου πελατών, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για (3) ημέρες. Συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.
  • Σε κατάστημα (καφέ-μπαρ) στο Μαρκόπουλο, για λειτουργία πέραν της 24.00 ώρας, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 3 ημέρες. Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.
  • Σε 17 επιπλέον καταστήματα στην Αττική, βεβαιώθηκαν παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων (εξυπηρέτηση όρθιων πελατών, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό) και επιβλήθηκαν αντίστοιχα διοικητικά πρόστιμα 3.000 ευρώ και συνελήφθησαν 10 προσωρινά υπεύθυνοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων, για παραβίαση των Διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ