Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πρόσληψη 20 συμβασιούχων με δίμηνες συμβάσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας  2 μηνών, συνολικού αριθμού 20 ατόμων ανακοίνωσε ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπλασης Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ) για τις ανάγκες υλοποίησης των δράσεων αναδάσωσης, καθώς και του καθαρισμού αστικών δασών των Δήμων – Μελών του ΣΠΑΠ .
Ειδικότερα πρόκειται να προσληφθούν 20 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας  που θα έχουν ως έδρα τη Νέα Πεντέλη.  Οι ενδιαφερόμενοι ή νομίμως εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι τους πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση  με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα, ισόγειο,) έως και 23 Δεκεμνβρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 10:00-13:00.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων που θα υποβληθούν δεν επαρκεί για την κάλυψη των  θέσεων θα παραταθεί η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για άλλες 3 εργάσιμες ημέρες. Η γνωστοποίηση θα γίνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο:  2132038104 & 2132038105 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ