Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

Προσωρινή μετακόμιση για τη λαϊκή του Κοντόπευκου

Δημοσιεύθηκε

στις


Έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής η Λαϊκή Αγορά Κοντοπεύκου θα μεταφερθεί προσωρινά και για διάστημα δύο μηνών, από την οδό Δερβενακίων στην οδό Κανάρη (από Αναξαγόρα μέχρι Αλ. Παναγούλη).
Η μεταφορά κρίθηκε αναγκαία, όπως τονίζει ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα το έργο «Βιοκλιματική Ανάπλαση οδών και κατασκευή υπερσύγχρονου δικτύου ποδηλατοδρόμων» και η εξέλιξή του να είναι σύμφωνη με τους όρους χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ. Το έργο περιλαμβάνει ανάπλαση οδών μήκους 7,8 χιλιομέτρων και κατασκευή δικτύου ποδηλατοδρόμων μήκους 7,2 χιλιομέτρων που θα συνδέσει τους σταθμούς του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής και Νομισματοκοπείου.
Εκτιμάται ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί το τμήμα της Δερβενακίων από Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι Χίου και σε δεύτερο χρόνο το τμήμα από Χίου μέχρι Αναξαγόρα, όποτε και η λειτουργία της Λαϊκής θα επανέλθει επί της οδού Δερβενακίων όπως πριν την έναρξη των εργασιών.
“Η Διοίκησή μας θεωρεί τη Λαϊκή Αγορά ως κοινωνικό αγαθό ύψιστης αξίας , ειδικότερα εν μέσω οικονομικής κρίσης, και θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της την λειτουργία της στην οδό Δερβενακίων όπως άλλωστε έχει πράξει και μέχρι σήμερα” σημειώνει ο κ. Ζορμπάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ