Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

«Προσοχή, μεγάλος όγκος νερού, κεραυνοί και χαλαζοπτώσεις»: Έρχεται κακοκαιρία εξπρές

Δημοσιεύθηκε

στις

Κακοκαιρία εξπρές τις προσεχείς μέρες θα χτυπήσει τη χώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Κύριο χαρακτηριστικό της νέα κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του OPEN Κλέαρχου Μαρουσάκη από αύριο Σάββατο ένα βαρομετρικό από την Ιταλία θα επηρεάσει τη χώρα. Τα φαινόμενα θα ενταθούν την Κυριακή και θα μπουν σε ύφεση τη Δευτέρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές στα ανατολικά και στα δυτικά. Την Κυριακή θα επεκταθεί στην υπόλοιπη χώρα, με τις πρώτες βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται στα δυτικά.

Στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα επιμείνουν ως τη Δευτέρα, αλλά από την Τρίτη θα έχουμε αισθητή βελτίωση του καιρού με θερμοκρασίες μεταξύ 16 και 18 βαθμών κελσίου.

Η κακοκαιρία, όπως είπε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης δεν αποκλείεται να φέρει χαλαζοπτώσεις, μεγάλο όγκο νερού και μεγάλη συχνότητα κεραυνών. Για τον λόγο αυτό συνέστησε προσοχή για την νέα κακοκαιρία εξπρές που έρχεται, κυρίως Κυριακή και Δευτέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ