Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Προσλήψεις αναπληρωτών: Σήμερα ανακοινώνονται τα ονόματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα της τρίτης φάσης για τις προσλήψεις αναπληρωτών.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθεί η πρόσληψη περίπου 1.460 αναπληρωτών Γενικής Εκπαίδευσης για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας

Βάσει αυτού του σχεδιασμού η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει αρχές Νοεμβρίου.

Οι προσλήψεις αυτές, στη συντριπτική τους πλειονότητα θα αφορούν τις ειδικότητες αναπληρωτών που δεν συμπεριελήφθησαν στις προηγούμενες προσλήψεις.

Η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου, είχε προαναγγείλει ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η τρίτη φάση των προσλήψεων.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Την ερχόμενη Παρασκευή θα προχωρήσουμε στην Γ’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών για να προσπαθήσουμε να μειωθούν τα κενά» προανήγγειλε η υφυπουργός.

Παράλληλα αμέσως μετά την 28η Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν ακόμη περίπου 500 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση.

Τέλος, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου, θα ανακοινωθεί η πρόσληψη επιπλέον 2.700 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή, με έμφαση στις προσλήψεις ΕΒΠ και Σχολικών Νοσηλευτών ΠΕ25 σε Γενικά σχολεία, αλλά και Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ30 και Ψυχολόγων ΠΕ23 στα Γενικά σχολεία και Ψυχολόγων ΠΕ23 στα ΕΠΑΛ.

Παράλληλα, τον Νοέμβριο θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις για τα τμήματα ΖΕΠ και ΜΝΑΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ