Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πού θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σήμερα

Δημοσιεύθηκε

στις

Λόγω της εξέλιξης του φαινομένου της κακοκαιρίας Elias σήμερα Τετάρτη, σε κάποιες περιοχές, οι δημόσιες και οι δημοτικές, εκπαιδευτικές δομές θα παραμείνουν κλειστές.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία σε όλους τους δήμους Φθιώτιδας, όπως και στη Θεσσαλία.

Κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας, θα μείνουν σήμερα όλα τα σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής. Η σχετική απόφαση ελήφθη λόγω της κακοκαιρίας από τον δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και περιλαμβάνει Παιδικούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια. Από την Δήμο παρακαλούνται οι γονείς, στο πλαίσιο και της σχετικής προειδοποίησης του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες. Κλειστά θα μείνουν και τα σχολεία στον Ωρωπό.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, με απόφαση του δήμου Σικυωνίων, όλα τα σχολεία στην δημοτική ενότητα Στυμφαλίας, θα μείνουν κλειστά για προλήπτικούς λόγους.

Παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στον δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης. Στην απόφαση αυτή συμπεριλαμβάνονται και οι παιδικοί σταθμοί αλλά και το ΚΔΑΠ.

Στον δήμο Νεμέας, δεν θα πραγματοποιηθούν ορισμένα δρομολόγια με σχολικά λεωφορεία λόγω των κατολισθήσεων.

Τέλος, οι δημόσιες, δημοτικές, σχολικές δομές του Άργους δεν θα ανοίξουν αύριο Τετάρτη για προληπτικούς λόγους.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ