Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Πολυτεχνείο: «Δρακόντεια» τα μέτρα ασφαλείας, 5.500 αστυνομικοί στους δρόμους, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι την Παρασκευή

Δημοσιεύθηκε

στις

Πάνω από 5.500 αστυνομικοί θα λάβουν μέρος στο σχέδιο της ΕΛΑΣ για τα μέτρα ασφαλείας του φετινού εορτασμού για το Πολυτεχνείο – Στην Αθήνα θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Οι τριήμερες εκδηλώσεις τιμής για την 49η επέτειο εορτασμού του Πολυτεχνείου ξεκίνησαν από σήμερα και θα κορυφωθούν το απόγευμα της Πέμπτης με την καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παράλληλα, έχει μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της ΕΛΑΣ για τα μέτρα ασφαλείας καθώς και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οι οποίες θα τεθούν σε ισχύ σταδιακά στην Αθήνα από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελληνική Αστυνομία θα επιστρέψει στα προ πανδημίας αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας με περισσότερους από 5.500 αστυνομικούς να βρίσκονται στους δρόμους αλλά και drones και ελικόπτερα να επιτηρούν από αέρος.

Επίσης, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα εκτόξευσης νερού της ΕΛΑΣ, οι λεγόμενες «αύρες», θα βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, έτοιμες να επέμβουν σε κάθε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ